Urmărește-ne
https://impreunapentruromania.ro/wp-content/uploads/2018/07/Întrebăm-România-Împreună.jpg

Comunități Locale România 100

Au rămas două săptămâni până la „Românii lucrează împreună – primul târg de servicii românești”, organizat de RO100 Bruxelles

Publicat

pe data de

Comunitatea RO100 Bruxelles organizează pe 30 septembrie primul târg de produse și servicii românești pentru românii din Belgia. Pentru evenimentul „Românii lucrează împreună – primul târg de servicii românești” s-au înscris 90 de firme.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu RomBel și anunturi24.be, din dorința de a uni comunitatea de români din Belgia și de a se promova reciproc. Peste 90 de firme s-au înscris, ca participanți, la evenimentul „Românii lucrează împreună – primul târg de servicii românești”, cu scopul de a crește vizibilitatea afacerilor în comunitate.

Pe pagina de Facebook RO100 Bruxelles vor fi prezentați, până pe 30 septembrie, antreprenorii români înscriși la eveniment și serviciile pe care le promovează.

De exemplu, Carmen Dimancea și firma sa pot oferi pentru românii din Belgia servicii precum management contabil lunar și trimestrial, analiza și pregătirea bilanțurilor și a situațiilor contabile, pregătirea și depunerea declarațiilor de TVA, pregătirea și depunerea declarațiilor fiscale ale ISOC și a conturilor anuale, pregătirea și depunerea declarațiilor fiscale IPP și asistență în relațiile cu administrațiile și organizațiile financiare.

„Românii lucrează împreună – primul târg de servicii românești” va reuni într-un cadru prietenos românii care doresc să folosească servicii și produse românești. Obiectivul evenimentului este totodată și de a petrece timp în compania românilor care locuiesc și muncesc în Belgia.

Citește în continuare
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunități Locale România 100

Comunitatea RO100 Bruxelles are noi comoderatori și anunță o întâlnire cu Dacian Cioloș

Publicat

pe

Comunitatea RO100 Bruxelles și-a ales marți, 13 noiembrie, doi noi comoderatori, Ștefi Moise și Irina Constantinescu, și anunță o întâlnire cu liderul Mișcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloș, pe 27 noiembrie, și continuarea campaniei de strângere de semnături pentru „Oameni noi“.

Ștefi Moise și Irina Constantinescu au fost alese comoderatoare ale RO100 Bruxelles în cadrul întâlnirii RO100 Cafe #11, din cinci candidaturi depuse. „Cele două au fost singurele implicate activ și care ne-au ajutat constant la organizarea evenimentelor și promovarea comunității și suntem siguri că vor face o treaba bună“, scrie pe pagina de Facebook a comunității.

Totodată, comunitatea din Bruxelles a RO100 a anunțat organizarea unei noi întâlniri a membrilor în data de 27 noiembrie, la care va participa și Dacian Cioloș, fondator al Platformei RO100 și al RO+. Membrii RO100 care vor să participe la eveniment se pot înscrie AICI.

RO100 Bruxelles continuă și strângerea de semnături pentru campania „Oameni noi în politică“, printr-o acțiune organizată duminică, în zona Clemenceau din Bruxelles.

Iar pentru că perioada Sărbătorilor de Iarnă se apropie, comunitatea din Bruxelles va demara curând și campania „Aducem zâmbet de Crăciun“, în cadrul căreia se vor strânge donații pentru copii din diverse comunități locale românești. Informațiile privind perioada campaniei si cazurile sociale care vor fi ajutate vor fi făcute publice curând pe pagina de Facebook a RO100 Bruxelles. Evenimentul de strângere a donațiilor vine ca urmare a succesului întreprins de campania similară organizată cu ocazia Paștelui.

Citește în continuare

Comunități Locale România 100

Comunitatea RO100 Roma strânge semnături pentru „Oameni noi“ de la românii din Italia. Mai sunt de strâns 50.000 de semnături

Publicat

pe

FOTO Facebook

Membrii RO100 Roma participă activ la strângerea de semnături pentru inițiativa „Oameni noi în politică“. Carmen Lavinia Orbulescu, membră a comunității RO100 Roma, a mers pe șantierele italiene unde lucrează români pentru a le vorbi despre inițiativa cetățenească de reformare a legilor electorale și pentru a-i convinge să semneze, astfel încât românii din diaspora să fie mai bine reprezentați în Parlament la alegerile viitoare. Mai sunt necesare 50.000 de semnături, care se pot strânge până la 1 decembrie.

„Cum să nu fiu mândru de colegii din RO100 Roma care au strâns astăzi semnături pentru proiectul #oameninoi printre românii aflați la muncă în Italia? Ne-am propus ca noi, cetățenii, să schimbăm legile electorale care stabilesc cum ei, politicienii, ajung în funcție. Cum? Printr-o inițiativă legislativă cetățenească. Până acum nu s-a mai făcut asta în România“, a scris pe pagina sa de Facebook avocatul Andrei Lupu, moderator al RO100 Ploiești.

Inițiativa „Oameni noi în politică“, lansată de 30 de organizații non-guvernamentale și partide politice, își propune modificarea legilor electorale pentru ca primarii să fie aleși în două tururi, candidații independenți și partidele noi să aibă acces mai ușor la funcții publice, iar diaspora să fie mai bine reprezentată în Parlament.

Citește în continuare

Comunități Locale România 100

RO100 Londra împlinește un an de la înființare și sărbătorește alături de românii din comunitate

Publicat

pe

Comunitatea RO100 Londra împlinește un an de la înființare și, pentru a marca evenimentul, organizează o întâlnire cu românii din comunitate, pe 25 noiembrie, la Hoxton, Shoreditch. Scopul întâlnirii este de a discuta despre proiectele realizate în primul an și de a pune pe agendă noi proiecte pentru membrii comunității.

Potrivit anunțului de pe pagina de Facebook RO100 Londra, biletele, disponibile pe Eventbrite, sunt gratuite și-i ajută pe organizatori să estimeze prezența pentru rezervarea unui spațiu adecvat. Evenimentul este programat să înceapă la ora 15.30.

RO100 Londra a fost înființată în noiembrie 2017 și va sărbători un an de activități civice alături de toți cei care doresc să se implice pentru a aduce schimbarea în bine a societății.

Platforma RO100 reunește peste 90 de comunități locale, inclusiv în diaspora, și își propune să implice membrii comunităților în acțiuni civice. Schimbarea în societate se poate realiza inclusiv de jos în sus, prin implicarea fiecărei persoane.

Citește în continuare
Revista Preseiacum 4 ore

Oana Bogdan, la Alba Iulia: Proiectăm o țară în care cei plecați la muncă în străinătate să vrea să se întoarcă, să muncească și să își educe copiii

Stiri RO+acum 15 ore

Teleormanul vrea Oameni noi în politică. Dacian Cioloș: „Lucrurile pot să evolueze doar în măsura în care ne asumăm să susținem oameni de bună-credință și onești“

Stiri RO+acum O zi

Oana Bogdan, la Radio Unirea Alba Iulia: „Vrem să creăm o punte între rural și urban. Ne propunem să fim un partid de masă”

Stiri RO+acum O zi

Oana Bogdan, la Alba Iulia: „Domeniul construcțiilor este văduvit în România, are probleme uriașe, pentru că nu mai sunt oameni”

Comunități Locale România 100acum O zi

Comunitatea RO100 Bruxelles are noi comoderatori și anunță o întâlnire cu Dacian Cioloș

Stiri RO+acum 2 zile

Dacian Cioloș: Fără o administrație publică performantă, patinăm în gol. Eficiența unui guvern depinde de profesionalismul administrației publice

Comunități Locale România 100acum 2 zile

Comunitatea RO100 Roma strânge semnături pentru „Oameni noi“ de la românii din Italia. Mai sunt de strâns 50.000 de semnături

Stiri RO+acum 2 zile

Dacian Cioloș: „USR are un culoar de nișă pe care îl valorifică foarte bine. Electoratul nostru vine din diferite medii sociale. E un alt culoar, pe care îl acoperim noi“

Stiri RO+acum 2 zile

Dacian Cioloș: Societatea nu se transformă doar schimbând sistemul de învățământ. Dacă nu o să ne schimbăm cu toții, nu o să putem avansa

Stiri RO+acum 3 zile

Dacian Cioloș: Mă bucur că partidele de opoziție caută soluții pentru a trimite acest guvern acasă. Avem nevoie de alegeri anticipate

Cele mai citite